Biltvätt och bilrekond i Stockholm

Care Car Service utför även biltvätt. Vi erbjuder fullständig bilrekond; utvändig tvätt, invändig tvätt och lackkonservering. Vi tar även hand om rök- och luktsanering. Längre ner på sidan kan du se vad som ingår i de olika alternativen. För att din bil ska må så bra som möjligt är det inte bara mekanisk service som behövs utan du bör även hålla din bil ren. Den viktigaste funktionen lacken på din bil har är att skydda underliggande plåt från rostangrepp. Lacken ger naturligtvis ett snyggare utseende på din bil också. En bil som är lackkonserverad skyddas mot smuts och oxidering och du slipper polera och vaxa den. Det blir även lättare att tvätta din bil och lacken blir mycket tåligare.  Vi finns i Norrtull i Stockholm, så oavsett om du är i Vasastan, på Östermalm eller Odenplan, så har du nära till att få din bil tvättad. Referensbilder finns att se i vårt bildarkiv. Care Car Service har många nöjda kunder via Reco. De flesta av våra kunder söker sig till oss för biltvätt, rekond och service. Vid däckbytestider är trycket hos oss extra stort, så se till att boka i tid. Tid kan bokas online via vår webbsida.

Utvändig tvätt

Hjulhusen, fälgar och hjulsidor spolas rena. Bilens yttre tvättas. Bilen torkas torr med sämskinn.

Invändig tvätt

Golvmattorna spolas av. Dammsugning i hela kupén och i bagageutrymmet. Vinylglans läggs på plast- och vinyldetaljer. Fönsterputsning inifrån.

Heltvätt

Klassisk handtvätt. Plastinteriörer tvättas rent med antiseptiskt medel. Bilen dammsugs noggrant. Rutorna putsas. Vinylglans läggs på plast- och vinyldetaljer.

Spolas med avfettningsmedel och sedan spolas ordentligt med högtryck.

Klädseltvätt

Djuprengöring av både golvmattor och säten med maskin. Vi tvättar även dynor till husvagnar och båtar.

Lukt- och röksanering

Luktborttagning. Kupén ozonbehandlas för att döda illaluktande bakterier. Illaluktande dofter från djur, cigarettrök och liknande försvinner. Fläckar och smuts i klädseln tvättas bort med specialmaskiner som arbetar med upp till 85°C varmt vatten, som med tvättmedel desinficerar och rengör effektiv.

Invändig recond
Plastinteriör rengörs med antiseptiskt medel. Bilen dammsugs noggrant och rutorna putsas. Vinylglans läggs på plast och vinyldetaljer.

Hel recond

I helrekonditionering ingår heltvätt, helpolering, lagning av stenskott och mindre repor med lackstift.

Vaxning

Först utför vi en handtvätt. Sedan maskinpoleras ytan med vax av hög kvalité.

Utvändig rekond

Alla lackade ytor poleras i tre steg. Matthet poleras bort med oxidlösare. Reporna poleras bort med kemisk rubbning. Bilen vaxas med hårdvax av absolut toppkvalité. Resultatet behålls genom vaxning två gånger om året (vår och höst).

Lackkonservering

Det som ingår är tvätt, motortvätt, invändig tvätt, invändig rekond, utvändig rekond, rubbning på utsidan, polering samt lackkonservering med två års garanti.