• image

  Call Us Now
  08-30 91 92

 • image

  Opening Hours
  Mån-Fre: 08-18

Om oss

Välkommen till oss på Car Care Service i Norrtull!

Vi är en däckfirma, recondfirma och bilverkstad som erbjuder våra kunder de bästa tjänsterna till riktigt bra priser.

Vi har stor erfarenhet av bilar, från äldre till nya, och har funnits i samma lokal med samma ägare i 20 år med en lång rad nöjda kunder. Vi vill att ditt bilägande ska vara en positiv upplevelse. Därför gör vi ägandet så enkelt som möjligt för dig. Hos oss kan du få hjälp med allt från recond, biltvätt, reparationer till däckverkstad med eget däckhotell. Allt detta i centrala Stockholm, Norrtull!

Bilservice/-verkstad

Bilreparation

I vår bilverkstad i Norrtull kan vi hjälpa till att byta reservdelar och däck på din bil, oavsett märke. Självklart erbjuder vi många fler service- och reparationsarbeten av din bil, som exempelvis byte/ lagning av:
 • - Bromsbelägg
 • - Bromsskiva
 • - Bromsrör
 • - Handbroms
 • - Styrled
 • - Stabilisator
 • - Fjädrar
 • - Hjullager
 • - Stötdämpare
Varje arbete utförs av rutinerade och skickliga mekaniker, så vid inlämning av din bil kan du känna dig säker på att den hamnat i rätt händer.
När du behöver en bilverkstad – Kontakta Car Care Service i Norrtull!
Car Care Service i Norrtull är en bilverkstad som erbjuder våra kunder de bästa tjänsterna till riktigt bra priser, har stor erfarenhet av bilar och har funnits i samma lokal i 13 år med en lång rad nöjda kunder tack vare hållbara relationer med våra kunder har vi haft förmånen att snabbt gå vidare för att kunna utveckla vår affärsidé. Vi arbetar med ett brinnande engagemang för produkter av bästa kvalitet, nöjda kunder och perfekta slutresultat. Ta hand om din bil och serva den i tid. Många märkesverkstäder tar tyvärr oanständiga priser för en enkel bilservice. Hos oss på Car care service får du en minst lika professionell bilservice med kvalitétsprodukter till ett betydligt bättre pris.

Biltvätt/-rekond

Biltvätt och Bilrekond

Gör något extra och genomgå en bilrekond istället för en vanlig biltvätt. Vi rengör din bil grundligt på in- och utsida. Bilen får ett rejält lyft och varje del kommer att glänsa. Car Care Service i norrtull utför grundlig bilrekond av alla bilmärken och varje arbete görs alltid för hand där allt vad smuts innefattar avlägsnas. Vi utför bilrekonder för olika behov. Utifrån vad som passar dig bäst kan vi erbjuda:

 • Rekond Guld: Invändig rekond, dammsugning, fönsterputs, panelputs, maskinpolering, maskinvaxning. Applisering av tvåkomponents lackskydd med 1 års garanti
 • Rekond Silver: Invändig rekond, dammsugning, fönsterputs, panelputs, maskinpolering maskinvaxning
 • Rekond Brons: Invändig rekond, dammsugning, fönsterputs, panelputs, maskinvaxning
 
Vi hjälper dig gärna med lack och plåt skador. Vi har även däckhotell , däckservice och service på alla bilmodeller Kom förbi så tittar vi gärna på din bil, föreslår vad den behöver och lämnar ett prisförslag utan kostnad.

Däckbyte/-hotell

Däckbyte/-hotell

Att byta däck på egen hand är ofta krångligt. Det finns många moment att tänka på och det tar lång tid. Bespara dig både tiden och besväret. Car Care Service i Norrtull hjälper dig med ett tryggt och säkert däckbyte på din bil. Vi ser till att däckens bultar är rätt åtdragna, att lufttrycket är rätt samt ser till att däcken har den rätta hastighetsklassen och det korrekta mönsterdjupet.
Om du förvarar dina däck i vårt däckhotell kommer du att få en automatisk kallelse när det är dags för nästa däckbyte.

Car Care Service i Norrtull - Vi ger dig snabb & professionell hjälp när det är dags att byta däck!
Car Care Service i Norrtull är ett företag som varit aktiv sedan 13 år tillbaka som sedan start har arbetat med målmedvetenheten att utvecklas snabbt. Med hållbara kundrelationer har vi under årens gång haft stort stöd i utveckling och förbättring av verksamheten. Vår bilverkstad drivs med passion och ambition att underlätta för dig som kund.
Ring gärna och boka en tid i vår verkstad så hjälper vår erfarna personal dig. Vi byter dina däck snabbt och professionellt till bästa möjliga pris.

Varmt välkommen till oss på Car Care Service i Norrtull!