Däckhotell, St Eriksplan


Däckhotell St Eriksplan? Hos oss på Car Care Service i Norrtull kan du förvara däck utefter hur dina behov och önskemål ser ut. Som däckhotell vid St Eriksplan gör vi regelbundna kontroller av dina förvarade däck och håller dig uppdaterad om när det är dags för däckbyte inför kommande säsong. Utöver magasinering hjälper vi givetvis till med själva däckskiftet.

Erbjudande för dig som ny kund- 999 kronor!

  • Däckbyte
  • Däckhotell
  • Utvändig biltvätt

 

Skulle vi vid våra kontroller upptäcka att skicket på dina däck är dåligt kommer vi att kontakta dig i god tid innan däckskiftet samtidigt som vi stämmer av hur kommande behov ser ut. Rätt förvaring av dina däck ökar livslängden på dem. På vårt däckhotell skyddas de mot skadliga faktorer som ljus, fukt, höga temperaturer etc. Hos oss förvaras dina däck under bästa möjliga förhållanden.

Bespara dig tiden och besväret, förvara dina däck på vårt däckhotell.

 

Däckhotell

 

 

Säker förvaring av dina däck hos Car Care Service däckhotell vid St Eriksplan!

Car Care Service i Norrtull startades för tretton år sedan upp och har redan från dag ett arbetat med stor målmedvetenhet för att snabbt växa. Idag har vi utvecklas till en ännu bättre verksamhet med mer att erbjuda för våra kunder.

Vi är ett däckhotell med ambitionen att underlätta för dig. Kontakta oss gärna så diskuterar vi hur vi på bästa vis skräddarsyr en lösning som stämmer överens med ditt behov.

Välkommen till Car Care Service i Norrtull!