Bilvård Vasastan

Boka bilvård vid Vasastan redan idag! Bilen är en investering som du ska kunna behålla under en längre tid, samt dra nytta och glädje utav i flera år framöver. Oberoende av om din bil är av nyare modell eller är flera år gammal så är det till din fördel att ge den regelbunden service. Regelbunden bilvård är viktigt för att bilen ska hållas i fortsatt gott skick. Behåll känslan av en ny bil längre!

Med kontinuerlig bilvård som ökar bilens härdighet mot rost och övrigt slitage. Bilens livslängd förlängs och värdet bibehålls. Vi använder bara av originaldelar, vilket betyder att vi endast brukar delar som är av samma eller snäppet bättre kvalitet än de ursprungliga delarna.

Läs mer om våra priser på bilvård här!

Bilvård Vasastan

När du är i behov av professionell bilvård i Vasastan- Kontakta Car Care Service 

Hos Care Care Service i Norrtull bemöts du alltid av kompetent och engagerad personal som kan hjälpa till med allt inom bilvård på Thorsplan. Företaget grundades för tretton år sedan och vi har redan från start varit dedikerade och framåtsträvande för att utvecklas på bästa vis. Tack vare fantastiska kundrelationer har vi haft förmånen att snabbt växa och förbättra vår verksamhet.

Ta del av våra erbjudanden på bilvård här!

Varmt välkommen att kontakta oss på Care Care Service i Norrtull för ytterligare information kring vår bilvård . Vi erbjuder dig den bästa kvalitén till bästa möjliga pris!